maanantai 21. kesäkuuta 2010

InfoähkyOn siis kesä. Avaa mikä tahansa lehti tai katso Kymmenen uutisten kevennys: kesätapahtumia pursuilee enemmän kuin Suomessa on jengiä. (Onneksi on turistit.) Pakkohan meidän on inspiroitua.

Inspiration Information on vaiennut alkukesästä kilpailevien tiedonvälittäjien huudellessa kilpaa, ja jatkaa hiljaiseloa vielä hetken. Kesäkirjalistan purkukin on vasta ihan aluillaan, mikä tarkoittaa ekoja sivuja sekä Simone de Beauvoirin elämäkerrasta että ensimmäistä lukua Shriverin We Need to Talk about Kevinistä. Tärkeintä on, että luettavaa, konsertteja ja festareita piisaa!

Tsekkailkaa kesän mittaan Current Inspirations -listoja vaikka vars. blogitekstit eivät niin tiheästi päivittyisikään. Ja nauttikaa!
2 kommenttia:

  1. Pakko antaa nyt yksi kesävinkki tähän, vaikka ähkyä onkin ilmassa. Tom Fordin (!) esikoisohjaus A Single Man on ehkä paras näkemäni elokuva, tältä on ainakin tuntunut monta viikkoa. Se menee nyt Kino Engelissä. Jos vaikka tulisi sadepäivä tai jos ei lukeminen maistuisi.

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi miten kiva kuulla! Oon halunnut nähdä sen ensi-illasta asti, mutten huomannut että se menee Engelissä. Minä menen. Thanks!

    VastaaPoista

 

hit statistics
Best DSL Providers