tiistai 17. elokuuta 2010

Ei jaksais!

Flow ja hipsterit. Joka vuosi samat natinat ja halpa hipster-ylenkatse. Älkää edes sanoko sitä sanaa enää. Ne on hyvät festarit, jonne jengi tulee, kuten Tuomas Kallio totesi, tapahtuman elämyksellisyyden vuoksi. Monet esiintyjätkin on iloisia yllätyksiä. Get over it.


Tervetuloa Flow 2011!

4 kommenttia:

 1. Miksi kaivaa jokapaikassa hipsterit syyksi, jos ei pidä flowsta? Antaa hipstereiden olla jos on. Syyt voi olla monet muutkin.

  VastaaPoista
 2. Flow on ihan kiva festari, paitsi...
  ruoka ja juoma on todella kalliita, äänentoisto on ollut heikolla tasolla lähes aina, pitkät jonot joka paikkaan, alue on kolkko ja teollisuusaluemainen (pari nurmimattoa ei pelasta tätä), viiksekkäitä miehiä joka paikassa, pitchforkin hehkuttamat "indiehelmet" floppaavat toistensa perään...


  Ensi vuonna uudestaan.

  -Marjorie

  VastaaPoista
 3. Haa, arvasin, että jos yritän kerrankin olla lyhyt ja ytimekäs, päädynkin olemaan lähinnä kryptinen ja tulen väärinymmärretyksi.

  Tarkoitukseni ei ollut suitsuttaa Flow'ta täydellisenä festarina ja dumata kaikkea kritiikkiä, vaan ainoastaan ilmaista turhautumiseni joka vuosi Flow'n aikaan aivan ylenpalttiseksi yltyvään "Mistä näitä hipstereitä oikein tulee?", "Mikä/kuka on hipsteri?" "Hipsterit sitä ja tätä" -kirjoitteluun ja näsäilyyn.

  Marjorielle väittäisin vielä, että vaikken olekaan monia kaupunkifestareita nähnyt, niin en usko että paljon vähemmän teollisia alueita noin isoille proggiksille keskisuurista tai isommista cityistä löytyy; minusta kaasukello on hieno ja ruohomatot olivat ennen kastumistaan ihania, sateen jälkeen kieltämättä todella ällöttäviä. Itse on joutunut jonottamaan juuri mihinkään kunhan vain päälavalla oli keikka kesken, keikkatauoilla en kauheasti yrittänytkään.

  Ai niin ja viikset on useimmissa tapauksissa nuorilla miehillä hauskat! Olkoonkin että ovat sotkeutuneet em. hipsteridiskurssiin vähän liian syvälle...

  Ruoka ja juoma OVAT todella kalliita. Se on vääryys, kun lipunmyynnissä ei ole juuri riskejä otettu.

  VastaaPoista
 4. Hyvä Untitled.

  En tiedä kävitkö koskaan Turun Koneistossa, mutta Kupittaan ympäristö tarjosi mahtavan ja patjamaisen mukavan ympäristön festarille ja festarikävijälle. En ymmärrä miksei Helsingistä muka löytyisi epäteollista paikkaa festivaalin järjestämiseen?


  -Marjorie

  VastaaPoista

 

hit statistics
Best DSL Providers