perjantai 19. helmikuuta 2010

Kallio...

...on ehdottomasti parasta mitä telkkari on mulle viime viikkoina antanut. Reilu viikko sitten kahdella jaksolla alkanut Kallio on uusi omanlaisensa tv-sarja, jonka kaikki etukäteiskuvaukset tuntuvat nyt tosi ontuvilta. Toistaiseksi siis sarjana määrittelemätön, enkä itsekään uskalla siihen tehtävään sen totisemmin tarttua. 

(Yksi Nelosen kuvaus jäi erityisen kamalana mieleen: "rujonkaunis". Öh.)


Ihan huippua Kalliossa on mm. Rike Jokelan ohjaus,  sen broidin Juhan (sekä  näyttelijöiden Liski ja Perankoski) käsikirjoitus,  sen käsikirjoituksen dialogit, rytmi, kaikki. Loistavan sympaattiset ja hauskat henkilöhahmot. Hillitön Eeva. Ihana Kimmo. Mahtava Kari Heiskanen, jaksossa nimeltä "Kari Heiskanen" (= hauskaa!). Ainoastaan 22Pistepirkko on jo kolmannen jakson kohdalla kohdannut järkyttävän inflaation.

Kaikki katsomaan Kalliota nyt sitte, maanantaina kymmeneltä, kanavia mainostamatta. Ja hei! Ainakin sen tämän viikkoisen Kari Heiskas -jakson voi näköjään katsoa vielä täällä! Mahtavaa.

Kotisivujen kuvat muuten paljastavat että jatkossa sarjassa esiintyy myös Jimi Pääkallo. O-ou. Pääkallo ja Reino Nordin yhdessä ovat jo pieni haaste, mutta kun toisessa vaakakupissa tarjoillaan ihanaa Kalliofiilistelyä: kauniita maisemakuvia kohtausten välissä, valoisia kesäöitä Vaasankadulla ja kattonäkymiä Karhupuiston yltä, niin ei voi lopulta kuin hymistellä.

Kallio on ihana.

Ja senniminen sarja jatkuu ainakin huhtikuuhun. Oi pysy yhtä hyvänä.

1 kommentti:

 1. Oli taas hyvä jakso.
  Soundtrackiinkin ilmestyi uutta ääntä.

  Casting on osunut maaliin. Jotenkin roolitus tuo mieleen Seinfeldin. Keskushahmo on "normaali", ja tämän ympärillä koheltavat "marginaalisemmat" tyypit, joista sarja muistetaan.

  Keijo tykkää.

  Keijo Hujanen-Sahioja

  VastaaPoista

 

hit statistics
Best DSL Providers